Ismerje meg 160 oldal terjedelemben a török nyelv alapjait!
Megeshet, hogy álmai nyaralása a török tengerpart és hamarosan felkeresi e csodálatos helyet?!
Esetleg Isztambul az úti cél, a Boszporusz partja? Napjainkban már egyre több iroda szervez utazásokat e sokszínű, izgalmas országba. Legyen toleráns az eltérő hagyományokkal, hiszen Ön lesz a vendég.
Ha munkája vagy személyes kapcsolatai, tervei szükségessé teszik az Ön számára a török nyelv alapjainak ismeretét, íme egy könyvecske, mely elindítja Önt az alapok megismerésében és alkalmazásában. Ez a kiadvány ugyanis nem csupán egy rendszerezés, hanem egy útmutatás, mely kommunikációra ösztönzi Önt. A piacon nem sok török nyelvű kiadványt talál, ragadja meg ezt a lehetőséget.
Aztán (vagy már eközben) ismerkedjen meg valakivel, aki szintén beszél törökül. Ha valakivel anyanyelvén kommunikálunk, mindig elismerést váltunk ki.
Ebben a zsebkönyvben nagyon sok segítséget fog kapni ahhoz, hogy a nyelvvel és a törökül beszélőkkel való ismerkedés zökkenőmentes legyen. Miért? Mert nemcsak nyelvtani rendszerezést talál, de segítséget a helyes kiejtés elsajátításához is. Nem kell tehát külön anyagokban keresgélnie, könyvecskénk jóvoltából nagyon sok hasznos ismeretre tehet szert.
A példamondatok bizonyos szavainak felcserélésével, behelyettesítésével számos új mondatot alkothat, mellyel kiélheti nyelvi virtuozitását. A mondatok szerkezete nem túl bonyolult, hogy alapokat szerezhessen későbbi mondatalkotásaihoz.
Mivel nyelv és kultúra összefonódik, e kis könyvecske nem feledkezik meg a törökök szokásainak, életvitelének számbavételéről sem. A társalgás köztudottan nemcsak az irodalmi nyelvre épül, hanem időnként laza, barátibb hangvételű. Ha ezt a könyvet lapozgatja Ön sem lesz túl sablonos egy-egy barátibb összejövetelen. Az Assimil által ugyanis elsajátíthatja a legkülönbözőbb élethelyzetek legmegfelelőbb társalgási stílusát. Ha akar, lehet tehát modoros, de lehet akár poénos is.
Ezzel a zsebkönyvvel bátran elindulhat külföldi utazására, hiszen megtalál szinte minden helyzetet (vásárlás-alkudozás!, szállásfoglalás, étterem, közlekedés, orvos, bank, posta, szabadidő, ünnepek), melybe útja során belecsöppenhet.
Vágjon bele!


 

Török kapd elő
ISBN: 963-8162-27-9
Ár: 1492 Ft

 
 

Igényelt darabszám:

db

 
   
 


Üzemeltetés és Design: 5NET Informatikai Kft. - webmester