Eljött a nyár és Ön is elindul Horvátország felé? Várja a szabadság, a napfény, vagy egy gyönyörű horvát szigetecske? Esetleg járt már ott és még mindig tartja a kapcsolatot a vendéglátókkal? Üzletileg kötődik oda vagy vitorlázik? Esetleg kamionsofőr?
Kiváló útitársat ajánlunk; nevezhetjük testőrnek vagy személyi titkárnak, egy biztos: segíteni fog Önnek Horvátországban, akár rendel az étteremben, akár illemhelyet keres. Mindkettő hozzátartozik az élethez.
Ismerje meg 140 oldal terjedelemben a horvát nyelv alapjait!
Megeshet, hogy álmai nyaralása a horvát tengerpart és hamarosan felkeresi e csodálatos helyet?!
Ha munkája vagy személyes kapcsolatai, tervei szükségessé teszik az Ön számára a horvát nyelv alapjainak ismeretét, íme egy könyvecske, mely elindítja Önt az alapok megismerésében és alkalmazásában. Ez a kiadvány ugyanis nem csupán egy rendszerezés, hanem egy útmutatás, mely kommunikációra ösztönzi Önt.
Aztán (vagy már eközben) ismerkedjen meg valakivel, aki szintén beszél horvátul. Ha valakivel anyanyelvén kommunikálunk, mindig elismerést váltunk ki.
Ebben a zsebkönyvben nagyon sok segítséget fog kapni ahhoz, hogy a nyelvvel és a horvátul beszélőkkel való ismerkedés zökkenőmentes legyen. Miért? Mert nemcsak nyelvtani rendszerezést talál, de segítséget a helyes kiejtés elsajátításához is. Nem kell tehát külön anyagokban keresgélnie, könyvecskénk jóvoltából nagyon sok hasznos ismeretre tehet szert.
A példamondatok bizonyos szavainak felcserélésével, behelyettesítésével számos új mondatot alkothat, mellyel kiélheti nyelvi virtuozitását. A mondatok szerkezete nem túl bonyolult, hogy alapokat szerezhessen későbbi mondatalkotásaihoz.
Mivel nyelv és kultúra összefonódik, e kis könyvecske nem feledkezik meg a horvátok szokásainak, életvitelének számbavételéről sem. A társalgás köztudottan nemcsak az irodalmi nyelvre épül, hanem időnként laza, barátibb hangvételű. Ha ezt a könyvet lapozgatja Ön sem lesz túl sablonos egy-egy barátibb összejövetelen. Az Assimil által ugyanis elsajátíthatja a legkülönbözőbb élethelyzetek legmegfelelőbb társalgási stílusát. Ha akar, lehet tehát modoros, de lehet akár poénos is.
Ezzel a zsebkönyvvel bátran elindulhat külföldi utazására, hiszen megtalál szinte minden helyzetet (vásárlás, szállásfoglalás, utazás, szabadidő, ünnepek, testbeszéd), melybe útja során belecsöppenhet.
A helyiekkel való kommunikáció olyan élményt ad hozzá utazásához, melyet nem pótolhat semmi.
Vágjon bele!


 

Horvát kapd elő
ISBN: 963-8162-26-0
Ár: 1492 Ft

 
 

Igényelt darabszám:

db

 
   
 


Üzemeltetés és Design: 5NET Informatikai Kft. - webmester