Ismerje meg 160 oldal terjedelemben a holland nyelv alapjait!
Megeshet, hogy hamarosan Hollandiába vagy Belgium északi részébe utazik ?!
Ha munkája vagy személyes kapcsolatai, tervei szükségessé teszik az Ön számára a holland nyelv alapjainak ismeretét, íme egy könyvecske, mely elindítja Önt az alapok megismerésében és alkalmazásában. Ez a kiadvány ugyanis nem csupán egy rendszerezés, hanem egy útmutatás, mely kommunikációra ösztönzi Önt.
Aztán (vagy már eközben) ismerkedjen meg valakivel, aki szintén beszél hollandul. Ha valakivel anyanyelvén kommunikálunk, mindig elismerést váltunk ki.
Nagyon sok segítséget fog kapni ahhoz, hogy a nyelvvel és a hollandul beszélőkkel való ismerkedés zökkenőmentes legyen. Miért? Mert nemcsak nyelvtani rendszerezést talál, de segítséget a helyes kiejtés elsajátításához is. Nem kell tehát külön anyagokban keresgélnie, könyvecskénk jóvoltából nagyon sok hasznos ismeretre tehet szert.
A példamondatok bizonyos szavainak felcserélésével, behelyettesítésével számos új mondatot alkothat, mellyel kiélheti nyelvi virtuozitását. A mondatok szerkezete nem túl bonyolult, hogy alapokat szerezhessen későbbi mondatalkotásaihoz. Használja a szótárrészt a könyv végén szókincsének bővítésére!
Mivel nyelv és kultúra összefonódik, e kis könyvecske nem feledkezik meg a hollandok szokásainak, életvitelének számbavételéről sem. A társalgás köztudottan nemcsak az irodalmi nyelvre épül, hanem időnként lazább, barátibb hangvételű. Ha ezt a könyvet lapozgatja Ön sem lesz sablonos egy-egy barátibb összejövetelen. Az Assimil által ugyanis elsajátíthatja a legkülönbözőbb élethelyzetek legmegfelelőbb társalgási stílusát.
Ezzel a zsebkönyvvel bátran elindulhat külföldi utazására, hiszen megtalál szinte minden helyzetet (vásárlás, megismerkedés, mozi, szabadidő), melybe útja során belecsöppenhet.
Vágjon bele!


 

Holland kapd elő
ISBN: 963-8162-23 6
Ár: 1492 Ft

 
 

Igényelt darabszám:

db

 
   
 


Üzemeltetés és Design: 5NET Informatikai Kft. - webmester