Ismerje meg 180 oldal terjedelemben a német nyelv alapjait!
Ha munkája vagy személyes kapcsolatai, tervei szükségessé teszik az Ön számára a német nyelv alapjainak ismeretét, íme egy könyvecske, mely elindítja Önt az alapok megismerésében és alkalmazásában. Ez a könyvecske ugyanis nem csupán egy rendszerezés, hanem egy útmutatás, mely kommunikációra ösztönzi Önt.
Aztán (vagy már eközben) ismerkedjen meg valakivel, aki szintén beszél németül.
Ebben a zsebkönyvben nagyon sok segítséget fog kapni ahhoz, hogy a nyelvvel és a németül beszélőkkel való ismerkedés zökkenőmentes legyen. Miért? Mert a könyvben találkozhat azokkal az élethelyzetekkel, melyekbe belecsöppenhet, sőt akár megtanulhatja kifejezni bánatát, örömét, egyetértését vagy eltérő véleményét.
A példamondatok bizonyos szavainak felcserélésével, behelyettesítésével számos új mondatot alkothat, mellyel kiélheti nyelvi virtuozitását. A mondatok szerkezete nem túl bonyolult, hogy alapokat szerezhessen későbbi mondatalkotásaihoz.
Mivel nyelv és kultúra összefonódik, e kis könyvecske nem feledkezik meg azon országok szokásainak számbavételéről sem, ahol németül beszélnek. A társalgás köztudottan nemcsak az irodalmi nyelvre épül, hanem időnként laza, barátibb hangvételű. Ha ezt a könyvet lapozgatja Ön sem lesz a társasági élet elveszett tagja. Az Assimil által ugyanis megismerkedhet a legkülönbözőbb hangulatok legmegfelelőbb társalgási stílusával. Ha akar, lehet tehát modoros, de lehet akár poénos is. Sőt még azt is meg fogja érteni, ha csúnya szavakat vágnak a fejéhez. Sajnos ilyen az élet, ez is megeshet. Ilyenkor legalább tudni fogja, hogy eljött a távolságtartás ideje és nem nézik Önt tudatlan turistának.
Ezzel a zsebkönyvvel bátran elindulhat külföldi utazására, hiszen megtalál szinte minden helyzetet (vásárlás, szállásfoglalás, étterem, söröző, posta, orvos, rendőrség, időjárás), melybe útja során belecsöppenhet.
Vágjon bele!


 

Német kapd elő
ISBN: 963-8162-19 8
Ár: 1492 Ft

 
 

Igényelt darabszám:

db

 
   
 


Üzemeltetés és Design: 5NET Informatikai Kft. - webmester