Az Angolul könnyűszerrel kiadvány segítségével Ön is könnyűszerrel elsajátíthatja az angol nyelv alapjait, de ha többre vágyik az sem baj, hisz hamarosan megjelenik az Angolul könnyűszerrel 2., azaz a második rész és az Üzleti angol nyelvi szett.
Vegyen erőt magán és szánjon 30 percet nyelvtanulásra naponta 6 hónapon keresztül, hogy megszerezze a szükséges alapokat, mely 2000-2500 szavas szókincsen alapul. A kiejtés nem jelenthet gondot, hiszen a hanganyag tartalmazza a leckék szövegét, melyet kedve szerint nagyon sokszor meghallgathat.
A Könnyűszerrel módszerről minden fontos információt megtalál honlapunkon. Kövesse a kiadvány használatához adott utasításokat és a siker nem fogja elkerülni Önt. A lábjegyzetek segítenek megérteni a magyar és angol nyelv közötti különbségeket, a feladatok pedig ellenőrzik és elmélyítik megszerzett tudását. Mivel minden hetedik lecke nyelvtani összefoglalás, alaposan megismerheti az angol nyelvtan rendszerét is.
A könyvben és a kazettákon (vagy CD-ken) 146 leckét talál, melyek sorra veszik a legkülönfélébb élethelyzeteinket és azokat a szokásokat, melyek jellemzik az angol ajkú lakosságot.
Ismerkedjen meg Ön is ezzel a hatékony módszerrel, mely nem nélkülözi a humort és az életszeretetet!


 

Angolul könnyűszerrel (könyv+ 4 kazetta)
ISBN: 963-8162-08 2
Ár: 8692 Ft

 
 

Igényelt darabszám:

db

 
   
 


Üzemeltetés és Design: 5NET Informatikai Kft. - webmester